Patinatge

El CPA Olot recupera el títol estatal amb ‘Trampa mortal’ a Barris Nord

El conjunt garrotxí ha tancat el campionat i reté el seu domini, que ja va mostrar fa un mes a Olot amb el català

El CPA Olot ha guanyat el 19è campionat d’Espanya de grups de xou grans, al pavelló de Barris Nord i quatre anys després de sumar el seu anterior títol estatal perquè el 2018 i el 2019 el CPA Girona va endur-se l’or i, l’any passat, no es va disputar.

La coreografia Trampa mortal ha estat la darrera en aparèixer al parquet lleidatà i el conjunt de Ricard Planiol i Ester Fàbrega ha defensat el ball per recuperar el títol que se li havia resistit els darrers anys amb 96,3 punts. És el quinzè títol olotí en dinou campionats en la modalitat de de grups de xou grans.

L’Olot i el Girona, primer i segon, s’asseguren competir a l’europeu al juliol i al mundial –encara sense data– i el tercer pot escollir en quin campionat va, deixant l’altre per al quart.

El PA el Masnou, amb Efecte al·lucinogen, havia aconseguit 86,7 punts en el que suposava l’inici de la lluita pel títol, amb l’aparició del tercer classificat en el campionat català a Olot Era l’onzè dels disset equips en actuar. Després, el CP Tona es posava segon darrere el conjunt maresmenc abans que aparegués el CPA Girona, amb el amb el muntatge Ella. L’equip dirigit per Nuri Soler ha millorat molt la seva posada en escena respecte l’antecedent a Olot i ha rebut 92,6 punts per situar-se primer.

El Club Patinatge Celrà amb Res és el que sembla era el penúltim en sortir i el conjunt que entrena Dolors Xargay aconseguia posar-se quart darrere el Girona, el Masnou i el Tona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)