Tennis

Més d’un centenar de clubs s’afegeixen a la campanya ‘Jo vull votar’

Les eleccions a la federació de tennis van ser anul·lades per la junta electoral i estan en mans del Tribunal Català de l’Esport

Més d’un centenar de clubs s’han sumat a la campanya Jo vull votar impulsada per la precandidatura de Jaume Marquès a les eleccions de la federació catalana de tennis per tal d’evitar que finalment no hi hagi comicis a la presidència davant les últimes resolucions de la junta electoral.

La precandidatura de Marquès manté que és un “escàndol històric” la decisió de la junta ja que “ha regalat” la reelecció a l’actual president, Jordi Tamayo, que defensa que la decisió de la junta és “independent” ja que ell ni tan sols va impugnar l’altre precandidatura.

Les eleccions s’haurien d’haver celebrat dilluns passat. Marquès ha presentat un recurs al Tribunal Català de l’Esport perquè es revoqui la decisió de la junta electoral i les eleccions es puguin fer properament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)