Hoquei sobre herba

L’Atlètic fa valer l’efectivitat en els penals córner contra el RC Polo (3-2)

Pau Cunill ha sentenciat a 2:30 pel final

L’efectivitat de Pau Cunill en els penals córner (dos de dos) ha conduït l’Atlètic Terrassa a la final al títol de lliga, tot i la gran actuació del RC Polo a la segona meitat (3-2). Per a l’equip barceloní serà el comiat de Roc Oliva i David Alegre, que deixaran l’hoquei després dels Jocs, i també de Matías Rey. A diferència de les semifinals femenines, el partit s’ha jugat sense pluja i amb molt més públic a les grades de Can Salas. Amb el triomf, el conjunt de Xero Gaso ja espera rival per a la final de demà (14 h), que jugarà contra el vencedor de la segona semifinal entre l’Egara i el Club de Campo (16 h).

Després d’un primer quart de tempteig i de cert conservadurisme, el conjunt groc-i-negre ha anat guanyant terreny al seu rival. L’Atlètic es trobava còmode sobre el terreny de joc i ho ha reflectit amb un gol de penal córner executat de manera impecable per Pau Cunill (32’).

En la primera meitat, el conjunt local havia sabut tapar tots els espais als jugadors més determinants del seu rival. El RC Polo, però, ha fet un pas endavant després de la represa i en la primera aparició Xavi Lleonart (37’) ha exhibit el seu talent per empatar el partit. Pressionant la sortida del rival i més incisiu, l’equip de Roger Pallarols ha estat el gran dominador del tercer quart, però no ha aprofitat tres penals córner i al final ho acabat pagant. Quan pitjor ho estava passant, una genialitat de Jordi Bonastre amb un xut a mitja volta (52’) ha tornat a posar els locals amb avantatge. Ja en el darrer quart, el RC Polo ha continuat persistint i en uns minuts de superioritat ha tornat a empatar gràcies a un penal córner executat per Roc Oliva (55’). L’Atlètic encara no havia dit la seva última paraula i ha respost amb la mateixa moneda. També en superioritat, Jordi Bonastre ha forçat el segon penal córner i Pau Cunill no ha perdonat. Només restaven 2:30 de joc, però el RC Polo encara ha tingut la possibilitat d’empatar i ha forçat una altra intervenció de mèrit de Marc Calzada sota els pals.