Futbol sala

L’Industrias no pot aturar el potencial ofensiu del Jimbee Cartagena (7-5)

L’equip colomenc ha portat la iniciativa durant bona part del partit, però el conjunt local ha capgirat el resultat en el tram final

L’Industrias Santa Coloma ha vist estroncada la seva escalada a la lliga amb una derrota a la pista del Jimbee Cartagena (7-5), que ocupa momentàniament la tercera posició. L’equip colomenc ha portat la iniciativa durant bona part del partit, però en el tram final no ha pogut neutralitzar el potencial ofensiu del conjunt local.

Drahovsky, amb un gol de murri, ha inaugurat el marcador aprofitant les protestes del rival per la cinquena falta i amb un xut ràpid ha sorprès a un Raúl descol·locat (15’). El conjunt local ha empatat a 13 segons per al descans amb un xut de 10 metres de Bebe.

L’Industrias ha tornat a prendre la iniciativa només començar la segona part amb un gol de Bruno Petry (21’) en la sortida d’un córner. Lucao s’ha deixat veure i amb un ràpida transició ha sorprès a Borja. Quan pitjor ho estava passant l’Industrias i després d’un xut al travesser, Cardona ha fet una assistència filtrada a Drahovsky, que el golejador eslovac no ha desaprofitat per marcar el tercer (27’). El partit ha embogit i Waltinho (28’) ha tornat a empatar després d’una assistència de Lucao. Javi Rodríguez ha volgut aturar aquesta dinàmica i ha ordenat atacar amb el porter jugador quan encara faltaven 12 minuts i mig de partit. L’aposta li ha sortit bé perquè ha pogut frenar l’embranzida local i a més ha tornar a prendre el comandament amb una jugada d’estratègia culminada per Cardona (34’). L’alegria no li ha durat ni un minut a l’Industrias perquè Bebe (35’), també amb porter jugador, ha empatat i el Jimbee ha posat la directa amb dues dianes, obra de Juanpi (37’) i Franklin (38’). Només restaven dos minuts però encara hi hagut temps perquè Drahovsky completés el trio de gols amb un penal i Waltinho anotés el definitiu 7-5 a l’últim instant.