El Bordils perd a Zamora el primer dels partits que té pendents (29-22)

El Bordils ha encaixat la segona derrota seguida, a Zamora, i es manté a la cua de la classificació tot i fer uns bons minuts un altre cop, com dissabte passat a Màlaga contra el líder, davant un rival superior. Els dos equips que van pujar junts el 2013 a Sòria han acabat fent-se una foto junts, conscients que el conjunt del Gironès compta els partits, cinc, que li queden a la categoria.

Pau Campos ha recorregut al temps mort quan havien passat 7 minuts i els locals ja dominaven per 5-2 després dels avantatges visitants (0-1 i 1-2). El Bordils ha reaccionat i s’ha pogut posar a un ( 9-8 i 10-9) però una altra ratxa dels castellans ampliava el marge (13-9). Oliver i Fornès per partida doble feien aturat el partit al tècnic local a 4:50 pel descans (13-12). Adrià Batlle enllaçava aturades de mèrit i fins que no quedaven escassos segon per acabar la primera meitat el Zamora no podia marcar (14-12). Tampoc el Bordils ho havia pogut fer.

Dos gols seguits de Palahí (19-17) permetien veure la diferència més curta en la segona meitat, en què l’exclusió de Vilanova posterior al temps mort de Pau Campos (21-17) aplanava el camí al Zamora, que es manté segon i la setmana que ve juga contra els altres dos equips catalans del grup, dissabte amb el Sarrià i diumenge amb l’Adrianenc. Montemayor amb el temps esgotat ha tancat el marcador des dels set metres (29-22).