Atletisme

L’equip estatal de 4x400 mixt, amb el lleidatà Erta, es classifica per Tòquio

Ha passat a la final del mundial de relleus i s’ha guanyat la plaça olímpica

L’equip estatal del relleu 4x400 m mixt amb el lleidatà Bernat Erta en les seves files s’ha classificat pels Jocs Olímpics de Tòquio al passar a la final del mundial de relleus que es fa a Polònia. Es classificaven els vuit finalistes i Espanya ha acabat segon de la primera serie amb 3:18.98 i ha accedir directament a la final que es disputarà demà. L’equip l’han format els madrilenys Julio Arenas i Aauri Lorena Bokesa, la corredora d’Avila, Andrea Jiménez, i el lleidatà Bernat Erta. L’equip també s’ha classificat pel mundial d’Oregon del 2022, i aquesta marca és un nou record d’Espanya.

En el 4x100 femení Espanya s’ha quedat a només 13 centèsimes de la final, i no ha aconseguit la plaça pels Jocs de Tòquio. Les catalanes Cristina lara i Estela Garcia, amb Maribel Pérez i Paula Sevilla han acabat quartes de la seva sèrie amb 44.38 però no han pogut passar a la final per temps. El que si que han aconseguit gràcies a la novena posició final és la classificació pel mundial del 2022. El 4x400 m femenins ha quedat eliminat al ser cinquè en la seva sèrie amb 3:34.92. Les catalanes Sara Gallego i Carmen Sánchez, amb Laura Bueno i Bárbara Camblor mai han tingut possibilitats d’accedir a la final de demà. Com a mal menor s’han classificat pel mundial del 2022.

El 4x100 m masculí ha acabat quart de la seva sèrie amb 39.30, no ha passat a la final per temps i ha acabat onzè del total i no s’ha guanyat la plaça pels Jocs ni pel mundial. El català Pol Retamal ha format equip amb José González, Jesús González i Sergio López. El 4x400 masculí, sense rellevistes catalans, tampoc ha aconseguit plaça olímpica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)