Rugbi

El Barça cau en les semifinals de la copa contra el Burgos (16-20)

Ha dominat el partit en la primera part a la Teixonera però la duresa i fortalesa dels visitants ho ha capgirat tot en la segona

El Barça no podrà tornar a una final de la copa després de cedir aquest migdia a la Teixonera contra el Burgos (16-20) en un partit molt igualat que ha acabat decidint la fortalesa de la davantera dels castellans en la segona part. El Barça, que ha començat més bé que el seu rival, s’ha avançat amb un cop de càstig de l’internacional Guemes, que ha marcat bé el ritme que convenia als seus companys en la primera part. El mateix Guemes ha fet el 6-3 (13’) i en els millors minuts de l’equip Pablo Ortiz ha anotat la primera marca del partit (11-3). La diferència encara ha augmentat amb un altre cop de càstig de Guemes (16-3).

Els visitants semblaven tocats però just abans del descans Cronje ha fet la marca que els ha tornat a ficar en el partit. En la segona part se’ls ha vist més forts físicament i han acabat capgirant el resultat (16-17). L’esforç dels blaugrana ha topat contra la duresa dels visitants, que han sentenciat ja en el temps afegit.