Futbol sala

Aposta doble a Zadar

Futbol sala. El Barça té la possibilitat de revalidar el títol de la UEFA Futsal Champions League per primer cop, el segon el mateix curs, si avui supera l’Sporting en la final (20 h per Esport3)

Mig any després, el Barça torna a tenir la glòria a tocar. El conjunt blaugrana està en disposició de revalidar el títol de la UEFA Futsal Champions League, el segon el mateix curs, a l’Arena Kresimir Cosic de Zadar, sis mesos després d’haver alçat el trofeu més preuat en un Palau Blaugrana totalment buit. Serà la seva segona final europea en temps de pandèmia. L’últim escull per als blaugrana serà l’Sporting de Portugal (20 h per Esport3), un altre equip avesat a les finals. No en va, va ser el campió el 2019 a Almaty i jugarà la seva quarta final continental en les últimes cinc temporades. Si el Barça va derrotar la seva bèstia negra, el Kairat Almaty, en les semifinals, l’Sporting va fer el mateix amb l’Inter, que amb l’ara blaugrana Daniel Shiraishi a les seves files l’havia privat del títol en les finals del 2017 (7-0) i el 2018 (5-2).

En la prèvia del partit, el tècnic del Barça, Andreu Plaza, va destacar la trajectòria de l’Sporting en les últimes temporades: “És un equip molt sòlid i està acostumat a jugar aquesta mena de partits. Són molt compactes i dominen bé tots els registres, la pilota aturada i el joc col·lectiu. Serà un rival complicat.” L’entrenador gironí considera que en aquests partits és clau mantenir un alt grau de concentració. “Qui cometi menys errades en qualsevol aspecte del joc, qui faci menys concessions, hi tindrà molt a guanyar”, sentencia. Plaza no va voler polemitzar sobre la permissivitat arbitral després que el tècnic de l’Inter, Tino Ruiz, eliminat per l’Sporting, digués que el futbol sala a Europa “és un altre esport respecte al que es juga en la lliga espanyola”.

És un equip molt sòlid, coneix bé la competició, i amb Guitta ha fet un salt de qualitat
Daniel Shiraishi
jugador del barça
El Barça té grans jugadors en totes les posicions, però nosaltres vivim un gran moment
Nuno Dias
entrenador de l’sporting
L’Sporting jugarà la quarta final en cinc anys. És un equip compacte i domina tots els registres
Andreu Plaza
entrenador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)