Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta obté un ascens històric a la divisió d’honor femenina

Ja s’ha assegurat el títol de primera divisió a una jornada per al final de la segona fase

El CN Atlètic Barceloneta s’ha assegurat el títol de primera divisió i ha segellat per primer cop en la seva història l’ascens a la divisió d’honor femenina. A manca d’un partit per al final de la segona fase, l’equip de Rafael Calopa ja és campió matemàticament després que el WP98 02 navarrès perdés el partit ajornat de la catorzena jornada a la piscina del Real Canoe (10-6). L’Atlètic Barcelona suma 22 punts i precedeix el Santa Eulàlia i el Waterpolo 98 02, amb 18 i 16 punts, respectivament.

La temporada del conjunt mariner ha estat espectacular. Va acabar la primera fase amb 25 punts (vuit victòries, un empat i una sola derrota) i en la segona s’ha mantingut al capdavant, amb 22 punts de 27 possibles i un partit encara per jugar. D’aquesta manera, l’Atlètic Barceloneta accedeix al selecte grup dels clubs que tenen representació a l’elit tant en categoria masculina com femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)