Waterpolo

Chus Martín tancarà la seva etapa a la banqueta de l’Atlètic Barceloneta a final de curs

L’entrenador barceloní, que va conduir l’equip a la Champions del 2014, necessita fer un ‘reset’ després de vuit temporades com a responsable tècnic del primer equip mariner

Chus Martín (Barcelona, 1971), el tècnic del Zodiac CN Atlètic Barceloneta, ha decidit tancar la seva etapa a la banqueta marinera a final de curs, segons ha confirmat el mateix club aquest migdia. Feia dies que la informació corria per les xarxes i avui s’ha fet oficial: “Mai ens vam imaginar haver d’anunciar una notícia com aquesta. En Chus Martín, el millor entrenador que podem tenir, per motius personals, deixa el CNAB per a començar una nova etapa i explorar altres opcions. Al club, que és casa seva, només podem donar-li suport i respectar la seva decisió, tot confiant donar-li la benvinguda de nou el més aviat possible.”

Després de vuit temporades com a màxim responsable del primer equip i amb un palmarès espectacular, amb la Champions del 2014 com a punt àlgid, l’entrenador barceloní necessita fer una aturada i prendre distància del seu club de sempre. El 2013 Chus Martín va prendre el relleu de Santi Fernández a la banqueta i, a més de la lliga de campions i la supercopa d’Europa del 2014, ha mantingut l’hegemonia de l’Atlètic Barceloneta en les competicions catalanes i espanyoles amb la consecució de set lligues, vuit copes del rei, sis supercopes d’Espanya i sis copes de Catalunya. Però la temporada, tal i com s’apunta en el comunicat mariner, encara no s’ha acabat: “És moment de concentrar-se en els dos compromisos més importants de la temporada: els play-off de lliga i la final a vuit de la Champions League. Compromisos als que estem dedicant totes les nostres energies i esforços. I el millor homenatge que podríem fer al Chus seria endur-nos tots dos títols cap a casa.” Els play-offs comencen aquest cap de setmana, amb les semifinals contra el CN Sabadell, mentre que la final a vuit serà a Belgrad, del 3 al 5 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)