Vela

Xammar te la medalla assegurada en l’europeu de 470 i Mas ara va segona

El barceloní guanya una regata i puja al segon lloc, mentre la barcelonina no té un bon dia i perd el lideratge

Els barcelonins Jordi Xammar i Sílvia Mas ocupen la segona posició provisional del campionat d’Europa de la classe 470 que s’està disputant a Vilamoura (Portugal) després que en aquesta jornada han tingut resultats oposats en les categories masculina i femenina.

Jordi Xammar i el gallec Nicolas Rodríguez s’han assegurat una medalla abans de la Medal Race que es disputarà demà. En la jornada d’avui han guanyat la primera regata i han acabat quarts en la segona. Això els ha fet pujar a la segona plaça de l’europeu, tercera de la general perquè és Open. Sumen 54 punts i estan empatats amb els suecs Anton Dahlberg i fredrik Bergström, tercers. Els francesos Kevin Peponnet i Jeremie Mion continuen líders amb 39 punts.

Sílvia Mas i la canaria Patricia Cantero no han tingut un bon dia i han perdut el lideratge després de ser 8s i 11s en les dues regates disputades. Ara ocupen el segon lloc de la general amb 48 punts, a deu de les franceses Camille Lecointre i Aloise Retornaz (38) que han fet un 4t lloc i han guanyat una regata. En la Medal Race de demà defensaran la plata i lluitaran pel tíol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)