Tennis

Zverev supera Nadal en els quarts de final del Masters 1.000 de Madrid

L’alemany s’ha imposat al manacorí per un doble 6-4 i en les semifinals s’enfrontarà a l’austríac Dominic Thiem, botxí de John Isner (3-6, 6-3 i 6-4)

L’alemany Alexander Zverev (5) ha superat en els quarts de final el manacorí Rafael Nadal, primer cap de sèrie i principal favorit en el Masters 1.000 de Madrid, per un doble 6-4 en 1h44 de partit. El seu rival en semifinals serà l’austríac Dominic Thiem (3), que ha hagut de remuntar per acabar amb la resistència del nord-americà John Isner (3-6, 6-3 i 6-4). L’altra semifinal la disputaran el noruec Casper Ruud i l’italià Matteo Berrettini, que s’han imposat a Alexander Bublik (7-5 i 6-1) i Cristian Garín (5-7, 6-3 i 6-0), respectivament.

En el primer parcial, Nadal ha segellat el primer trencament en el sisè joc (4-2). L’alemany, lluny d’enfonsar-se, ha ofert la seva millor versió i amb un contrabreak ha restablert l’equilibri i s’ha apuntat el primer set amb un altre trencament i quatre jocs consecutius en 49 minuts. El segon set ha començat amb la mateixa dinàmica. Zverev, sòlid des del fons de la pista i amb cops de dreta que eren autèntics míssils, generava dubtes en Nadal, un pèl accelerat i menys precís que en altres ocasions. Així, un trencament en el cinquè joc ha tornat a donar la iniciativa al tennista d’Hamburg (2-3), que n’ha tingut prou en conservar el seu servei per aconseguir la victòria i rubricar el seu accés a la semifinal.

Granollers i Zeballos, a les semifinals de dobles

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (3) han segellat el seu passi a les semifinals del quadre de dobles després de vèncer la parella francesa formada per Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut (6), per 7-6 i 6-2. Els seus rivals seran els alemanys Tim Puertz i Alexander Zverev.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)