Waterpolo

Beto Fernández no continuarà com a entrenador i director tècnic del CN Mataró

En un comunicat conjunt, el club anuncia que la crisi de la Covid-19 provocarà un replantejament organitzatiu a l’entitat

Beto Fernández no continuarà com a entrenador del primer equip masculí i director tècnic de waterpolo del CN Mataró a partir del 31 de maig. En un comunicat conjunt, s’anuncia que el tècnic quedarà desvinculat de la reestructuració organitzativa pel que fa a l’organigrama de la secció, provocada per un nou replantejament al qual “ens obliga l’afectació que la pandèmia de la Covid-19 ha tingut en els ingressos econòmics de l’entitat”. El club mataroní ja va renunciar a finals del curs passat a competir en l’Eurocopa a conseqüència d’aquesta crisi sociosanitària.

Des de les dues parts es valora molt positivament la trajectòria de l’equip en aquestes últimes onze temporades, en què s’han assolit els millors resultats de l’equip masculí, amb el subcampionat de la copa del rei del 2015, el tercer lloc de la lliga el 2014, així com la classificació per als quarts de final de l’Eurocopa els anys 2013 i el 2020.

L’anunci de la desvinculació de Beto Fernández i el CN Mataró arriba només dies després que també es fes públic que Chus Martín tancaria la seva etapa a l’Atlètic Barceloneta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)