Primer pas del Mataró i el Sabadell cap a la final de lliga

Les mataronines guanyen el Mediterrani per 12-8 i les sabadellencs el Terrassa per 16-8

El CN Mataró i l’Astralpool Sabadell han fet el primer pas cap a la final de lliga al guanyar el primer partit de la semifinal del play-off. Les mataronines s’han imposat per 12-8 al CE Mediterrani i les sabadellencs per 16-8 al CN Terrassa. Els segons partits de les semifinals es disputaran demà, el Terrassa rebrà el Sabadell (11 h) i el Mediterrani al Mataró (13 h).

Els conjunt mataroní ha dominat els dos primers quarts amb parcials de 3-1, i una Anni Espar creant joc i molt encertada en la definició. El 6-2 del descans ha encarrilat el partit, però el Mediterrani ha fet dos gols en l’inici del segon temps i ha ajustat el partit (6-4). La reacció local ha sigut un parcial de 4-0, i s’ha arribat al final del tercer període amb un clar 10-4. Les mataronines han desconnectat en el darrer quart i el Mediterrani s’ha apropat amb un parcial de 0-4 (10-8), però el mataró no ha deixat escapar la primera victòria. Anni Espar ha sigut la màxima golejadora amb 4 gols.

L’Astralpool Sabadell ha marcat territori des de l’inici (3-0) i al descans ja tenia una avantatge de sis gols (9-3). El seu domini del partit ha sigut complert i un parcial de 5-0 en el tercer període ho ha deixat clar en el marcador (15-4). El Terrassa ha maquillat el resultat en el darrer quart amb el 16-8 final. En el Sabadell els gols han estat molt repartits i n’han anotat 3, Catharina Van der Sloot i Judith Forca.