Handbol

El Sarrià es manté ferm en la zona de permanència (25-23)

El Sarrià ha superat el Zamora, que demà visita la pista de l’Adrianenc en el segon partit en dos dies i que encara no havia perdut cap partit en aquesta fase de permanència. Un pas de gegant per l’equip de Salva Puig, que es manté lluny de les posicions de descens però que té un calendari complicat perquè dissabte juga a Zarautz i després ha de rebre el líder, el Màlaga per acabar a la pista del Trapagaran, l’únic que ja ha baixat.

Toro atura i assisteix Segarra que marca al contraatac. És l’1-0 i el 2-0 en els dos primers minuts de partit amb què els locals agafaven el control del partit. El tercer gol de l’extrem dret consolidava l’avantatge (6-3, 13’) i, el segon gol de Guillem Torres, aprofitant un refús, obligava el tècnic del Zamora a aturar el rellotge superat el minut 19 (10-6) i a 5:04 per al descans (14-7 tercer gol seguit de Guillem Lozano). L’exclusió de Pere Arnau ha donat aire als castellans, que lligaven un 0-5 abans del descans al qual s’arribava amb 15-11 gràcies a un gol in extremis de Lozano després de l’exclusió de Segarra a 16 segons.

El Sarrià ha fallat dos penals en els primers minuts de la segona meitat –Pere Arnau i Lozano– i el Zamora es resistia (18-15) si bé els locals trobaven el camí de la porteria (19-15 Serrano). Salva Puig ha aturat el partit a 15:38 per acabar i amb 20-17. Oriol Teixidor en mostrava el resultat (21-17) però els castellans no deixaven de sumar en cada atac i després de dos contraatacs seguits empataven a 21 completant el 0-4 de parcial amb Lautaro aturant-ho tot.

Guillem Torres als 6 metres ha pogut superar l’argentí després de quasi nou minuts (22-21) i Ballester assistit per Pere Arnau mantenia el pols a menys de 5 minuts pel final (23-22). Una aturada de Moreno i Arnau Rovira donaven un respir al Sarrià (24-22).

Salva Puig ha demanat temps mort a dos minuts justos i Nitu Pórtulas tampoc ha pogut superar Lautaro als 7 metres, Moreno ha aturat el següent atac visitant i Adrià Serrano ha fet el 25-22

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)