Futbol sala

El Barça gira full de la Champions

Futbol sala. Bernat Povill, Dyego i André Coelho remunten el gol inicial del Betis

Barça 3 Betis 1

BARÇA:Dídac, Marcenio, Dyego, Esquerdinha, Ximbinha –cinc inicial–; Daniel, Coelho, Joselito, Aicardo, Povill i Matheus.REAL BETIS FUTSAL:Sarmiento, Chaguinha, Cornejo, Arévalo, Buendia –cinc inicial–; Burrito, Ivi, Borja, Elías, Bocao, Eric Pérez i Chicho.GOLS:0-1 (7’) Burrito. 1-1 (15’) Povill. 2-1 (32’) Dyego. 3-1 (40’) Coelho.ÀRBITRES:Juan i Martínez.

El Barça va girar full de la decepció en la final de la Champions amb un triomf treballat en la lliga, el tercer consecutiu, a costa del Betis i que el referma en el cinquè lloc de la classificació.

L’equip d’Andreu Plaza va haver de remuntar el gol inicial del conjunt verd-i-blanc, que va començar amb una pressió molt alta. El jove Bernat Povill va marcar el seu primer gol de blaugrana després d’un bon contraatac de Joselito (15’), i Dyego i Coelho, quan el Betis ja se la jugava amb el porter jugador, van enllestir la feina en la segona part.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)