Ciclisme

Taco Van der Hoorn fa saltar la banca al Giro

El neerlandès (1993) debuta en una gran i ha guanyat la tercera etapa

Taco Van der Hoorn (Wanty) és el vencedor de la tercera etapa del Giro, de 190 quilòmetres de Biella a Canale amb tres ports, un de tercera categoria i dos de quarta en el tram final del recorregut. El neerlandès (1993) debuta en una gran volta i aconsegueix la seva primera victòria el dia en què Peter Sagan (Bora) partia com a gran favorit al triomf.

Tony Gallopin (Ag2r) i Giulio Ciccone (Trek) s’han distanciat del pilot que controlava Bora en la darrera ascensió, no puntuable, i en la baixada han agafat mig minut a menys de 10 quilòmetres.

Taco Van der Hoorn (Wanty) s’ha pogut distanciar de la resta de components de l’escapada i ha pogut marxar sol en un tram favorable. Quan l’UAE ha apostat per Ullisi i Gaviria ha neutralitzat Gallopin i Ciccone a dos quilòmetres amb el neerlandès a 20 segons. A un eren 14 i a 200 metres, mirant enrere, ha pogut assegurar-se el triomf que tant ha patit perquè la fuga ha disposat de 5 minuts com a molt i havia estat sempre controlada pels equips dels velocistes.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)