Handbol

El Barça i Xavi Pascual parteixen peres

L’entrenador, que tenia un contracte fins el 2022, deixarà el club a final de temporada després d’arribar a un acord econòmic

La nova junta del Barça i l’entrenador i director esportiu de l’equip d’handbol, Xavi Pascual (53 anys), han arribat a un acord econòmic per rescindir el contracte aquesta temporada, just després de la final a 4 de la Champions. Pascual tenia encara una temporada més de contracte, fins el curs 2021-22, però la relació entre les dues parts és tensa i han decidit començar a caminar separats.

El club té un acord amb l’entrenador andalús Antonio Carlos Ortega, ara al Hannover alemany, per a l’estiu del 2022 i buscarà un entrenador pont perquè completi la propera temporada. Ortega va ser un dels jugadors del famós dream team de Valero Rivera.

El Barça d’handbol juga dimecres el partit d’anada dels quarts de final de la Champions a la pista del Meshkov Brest. Pascual aspira a aixecar el seu tercer títol continental. En el seu palmarès hi figuren cinc mundials de clubs, 11 lligues, 10 copes, 10 supercopes i 10 copes Asobal entre d’altres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)