Handbol

L’adeu, confirmat, però centrats en la Champions

El seu adeu a la banqueta del Barça al final d’aquesta temporada el va confirmar al mateix tècnic Xavi Pascual, en la roda de premsa prèvia al partit de quarts de final de la lliga de campions contra el Meixkov Brest. L’entrenador blaugrana va manifestar: “És veritat que hem arribat a un acord perquè no continuï la propera temporada en el club. Ja havia parlat amb el president, ahir vaig parlar amb ell, i van acordar que el millor és fer una roda de premsa al final de la temporada.” Xavi Pascual va dir que aquest tema és important perquè és el futur, però va afirmar que ara havien d’estar centrats en l’eliminatòria de la Champions i que al final de temporada ho explicarien tot en una roda de premsa amb el president.

Pel que fa al partit d’anada dels quarts de la lliga de campions a la pista del conjunt bielorús, Xavi Pascual va explicar: “Anem a Brest amb la intenció de jugar al millor possible i guanyar. Després ja veurem que passa, perquè estem davant un bon equip.” El tècnic va dir que el seu rival es mereixia estar en els quarts i tots els seus respectes: “És capaç de guanyar-nos i eliminar-nos. Hem de ser conscients que nosaltres hem de donar el cent per cent.” El tècnic recupera Cédric Sorhaindo, i té les baixes de Raúl Entrerríos, Blaz Janc i Aitor Ariño.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)