Ciclisme

Dombrowski triomfa en la primera festa dels escaladors al Giro

De Marchi és el nou líder i Landa, Bernal, Vlasov i Carthy marquen les primeres diferències en la pujada a Sestola

El nord-americà Joe Dombrowski (UAE) s’ha imposat en la 4a etapa del Giro en una arribada que s’ha fet molt dura a Sestola per culpa del temps però també per les rampes del port de 2a col·locat en els darrers quilòmetres. De Marchi (Israel), que juntament amb Dombrowski formava part del grup dels escapats, és el nou líder de la general.

Els grans escaladors de la cita s’han provat en el coll final després d’un atac de Landa (Bahrain), al qual han respòs Bernal (Ineos), Vlasov (Astana) i Carthy (EF), que han semblat clarament els més forts. Almeida ha acabat perdent més de dos minuts i Evenepoel s’ha confirmat com l’únic líder del Deceuninck cedint poc més d’una desena de segons respecte Bernal. Marc Soler (Movistar) no ha resistit l’últim canvi de ritme de Bernal i companyia i ha entrat a 24 segons del colombià acompanyat de Nibali. La igualtat en la general entre els favorits és total. El líder virtual és Vlasov amb Evenepoel a 4 segons, Carthy a 14 i Bernal a 15.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)