Tennis

La blanenca Bassols es fa forta i derrota Jones en els setzens a la Bisbal

La blanenca de 21 anys Marina Bassols ha esmicolat la britànica Francesca Jones per un contundent 6-0 i 6-3 en una hora i 32 minuts en els setzens de final l’ITF Solgironès, torneig de la categoria W60 que es disputa al CT La bisbal i que avui s’ha vist afectat pel vent després que ahir la pluja fes la guitza. Procedent de la prèvia, Bassols ha eliminat amb determinació la diferència entre el seu rànquing (325a de la WTA) i el de la seva rival (185a). Bassols només ha concedit dues pilotes de trencament (2/2) en tot el partit i ha trencat el servei rival set cops (7/12). Jones és un exemple de superació i va aconseguir entrar al quadre final del darrer obert d’Austràlia tot i una notable limitació física. Té quatre dits a cada ma i set als peus –quatre en un i tres en l’altre– a causa d’una displàsia ectodèrmica. Els metges li van dir que no podria jugar a tennis, però la seva força de voluntat l’ha catapultat en el circuit.

La rival de Bassols serà la canària convidada per l’organització Marta Custic, que ha vençut la belga Ysaline Bonaventure (8) per 0-6, 7-6 (4) i 6-2.

També ha causat una gran impressió l’andorrana de només 15 anys Victoria Jiménez. La campiona júnior de l’obert d’Austràlia 2020 ha eliminat a la veterana suïssa de 31 anys Stefanie Voegele (6) per 6-1, 3-6 i 6-4 en un partit més llarg que un dia sense pa: 2h50. Jiménez se citarà amb la georgiana Ekaterine Gorgodze, que ha fet fora per 6-3 i 6-2 la xinesa Xiaodi You.

L’eslovaca Viktoria Zuzmova (3), per la seva banda, ha derrotat en el debut a la italiana procedent de la prèvia Cristiana Ferrando per 6-4 i 7-5 i jugarà els vuitens davant de la croata classificada passant per la prèvia Tereza Mrdeza, botxina de la tennista de Luxemburg Mandy Minella per 6-2 i 7-5.

L’holandesa Arantxa Rus (1) debutarà davant la turca Cagla Buyukackay en el darrer torn de la central no abans de les 6 de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)