Ciclisme

En honor de Mikel Landa

Ciclisme. El corredor del Bahrain Gino Mader dedica el triomf d’etapa al seu cap de files i l’hongarès Attila Valter pren el lideratge del Giro

La desgràcia de Mikel Landa en la jornada de dimecres, amb una forta caiguda i retirada del Giro a les portes de Cattolica, va servir d’estímul a tot l’equip Bahrain, que ahir li va poder dedicar la victòria a San Giacomo a càrrec del suís Gino Mader. “Ahir va ser un dia trist i avui hem sortit a lluitar en honor seu”, va etzibar Mader, l’últim supervivent de l’escapada del dia i que va resistir per 12 segons l’embat final dels favorits, encapçalats per Egan Bernal (Ineos). Landa, ja a Vitòria, serà intervingut avui del trencament de la clavícula i de diverses costelles al costat esquerre. La primera arribada en alt del Giro, amb un port de 2a categoria amb 15 km d’ascens al 6%, va servir també per canviar el lideratge de la prova. Alessandro de Marchi (Israel), el líder, ja havia quedat despenjat en la baixada vertiginosa de la Forca di Gualdo i la nova maglia rosa és per ara per a l’hongarès Attila Valter (Groupama), dotzè en l’etapa a 29 segons del vencedor. El vilanoví Marc Soler (Movistar) també es va deixar veure en el grup capdavanter. Va arribar vuitè a San Giacomo i en la general ha escalat fins al tretzè lloc, a 1:14 del magiar. L’etapa d’avui, de 181 km entre Notaresco i Termoli, no té gaires complicacions, tot i una lleugera pujada final i el vent que pugui fer a la costa Adriàtica.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)