Tennis

La favorita frena Bassols

Tennis. La blanenca va plantar cara a la número 1 de l’ITF de la Bisbal, Arantxa Rus (7-5 i 6-4), i posteriorment va pagar l’esforç en les semifinals del quadre de dobles

La blanenca Marina Bassols (325a de la WTA) va cedir contra l’holandesa Arantxa Rus (7-5 i 6-4) en els quarts de final de l’ITF Solgironès, torneig de la categoria W60 que es juga al CT la Bisbal. La selvatana, que va accedir al quadre gran passant per la prèvia, va jugar un meritori partit contra la cap de sèrie número 1 del torneig (81a de la WTA), però en els moments clau de cada set la jugadora dels Països Baixos (30 anys), entrenada per Julián Alonso, va fer valer la seva experiència en aquests partits.

Des del principi, Bassols va contrarestar sense manies la potència dels cops de la jugadora esquerrana i, tot i veure’s 5-3 per sota, va igualar el partit i va salvar dues boles de set abans que la seva rival finalment imposés el seu joc cometent menys errors amb el servei.

En el segon set, Rus va començar embalada (3-1), però Bassols va exhibir la seva millor versió i, amb tres jocs seguits (3-4), va obligar la seva rival a reaccionar després de llargs intercanvis de cops. La neerlandesa va tornar a carregar les piles i va acabar sentenciant després de dues hores de partit.

Rus serà l’única cap de sèrie en les semifinals de la competició, que es juguen avui. La seva rival serà la revelació del torneig, la croata Mrdeza, que va sortir de la prèvia i que ahir es va desfer de la georgiana Gorgodze (6-1 i 6-4), que va jugar amb alguns problemes a l’esquena.

L’altra semifinal la jugaran la sèrbia Olga Danilovic, filla del llegendari jugador de bàsquet Predrag Danilovic, que va eliminar la italiana Pieri (6-4 i 6-4), i la russa Irina Khormatxeva, que va superar l’altra cap de sèrie que resistia en el quadre gran, la belga Greet Minnen.

Després dels quarts individuals Bassols i la canària Marta Custic van cedir en les semifinals de dobles contra Ivakhenkno i Prisacariu (6-3, 2-6 i 10-7), que jugaran la final davant Barthel i Minella.

Platja d’Aro

La blanenca, sense temps per descansar, serà una de les jugadores que encadenaran el torneig de la Bisbal amb l’ITF del CT d’Aro, que començarà demà. La selvatana, tot i que pujarà llocs en el rànquing després de l’actuació a la Bisbal a partir de dilluns, haurà de jugar la prèvia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)