Futbol sala

El diable és en els detalls

Futbol sala. L’Industrias fa un gran partit davant la seva afició però l’Inter fa valer la seva experiència en els moments clau i l’elimina de les semifinals

Inter 2 Industrias 1

INTER MOVISTAR:Herrero, Raya, Drasler, Borja, Pito –cinc inicial–, Cecilio, Martel, Boyis, Pola, Tripodi i SaldiseINDUSTRIAS:Boja, Sepe, Bermusell, Corso, Drahovsky –cinc inicial–, David Álvarez, Cardona, Uri Santos, Khalid, Verdejo i Petry.GOLS:0-1 (6’) Cardona. 1-1 (19’) Martel. 2-1 (35’) TripodiPÚBLIC:600 al Pavello Nou..

L’Industrias, i tampoc l’Inter Movistar, no van decebre en la semifinal de la copa del Rei jugada en el Pavelló Nou amb l’afició de Santa Coloma cridant com en els seus millors temps. Va ser un intercanvi incessant de cops entre els dos equips amb una petita però fatal diferència, els madrilenys no van perdonar en els moments decisius tot i el partidàs de Borja mentre que els colomencs van trobar a faltar l’encert del seu crack, Drahovsky.

L’Inter sortir a totes i Borja va esdevenir el salvador en els minuts inicials després de dues grans aturades a Raya. Ràpidament els catalans van trobar una via d’escapament. Així, Verdejo va donar el primer avís i en l’acció següent Borja va trencar la pressió dels madrilenys amb una passada precisa a David Álvarez que va encarar Herrero. El rebot del porter el va aprofitar Cardona per inaugurar el marcador.

L’equip va defensar amb ungles i dents l’avantatge i va sortir de la cova també amb el seu clàssic joc vertical. Raya va treure de sota els pals un xut de falta de Cardona i Petry també va tenir el 0-2 a les botes. L’Inter va accelerar el ritme i va posar setge a la porteria dels colomencs. Per frenar-ho Javi Rodríguez va demanar temps mort però l’Inter no va cedir en la seva pressió i Martel va completar un contraatac igualant el partit a un minut del descans.

La segona part va començar amb dues aturades memorables de Borja a Pito. L’Industrias es va refer i el partit es va convertir en una lluita ferotge de tots els jugadors per recuperar la pilota quan més amunt millor. Drahovsky en va tenir dues de clares però Herrero també es va lluir.

En els millors moments de l’equip Cardona també es va plantar sol davant de porta sense fortuna. En els set minuts finals l’Inter va fer un pas endavant i després d’un parell de bones aturades de Borja l’argentí Tripodi va rematar un córner a la xarxa. En els tres minuts finals Javi Rodríguez va buscar el gol amb el porter jugador però tot i dues grans ocasions de Drahovsky i Cardona els madrilenys van resistir bé i avui buscaran el seu segon títol en la final contra el Pozo (20.30 h).

El Pozo sobreviu en els penals

El Pozo, campió el 2016 i el 2017, va patir de valent per accedir a la final contra el Llevant, una de les revelacions de la temporada. Els valencians van igualar el partit a 1:10 del final amb el tercer gol de Lemos (3-3), amb la samarreta del porter, però en al tanda de penals els murcians no van fallar cap llançament i el Llevant dos. El Pozo s’havia avançat en el primer temps amb un gol de Marcel (amb un jugador més), però el Llevant va respondre a cada gol dels favorits fins l’acció final del 3-3 que va abocar el partit als penals.