Waterpolo

L’Astralpool Sabadell venç el CN Mataró (13-6) i força el tercer partit de la final

L’Astralpool Sabadell ha derrotat aquest matí el CN Mataró per 13-6 (3-0, 3-3, 4-1 i 3-2) en el segon partit de la final de la divisió d’honor femenina i força el tercer i definitiu enfrontament que es jugarà demà a la piscina maresmenca (16.30 h).

Les vallesanes han arrencat molt bé com ja van fer en el primer partit de dissabte que posteriorment se’ls va esmunyir. S’han avançat amb un 3-0 en el primer parcial amb gols de Van der Sloot de penal, Keuning i Marcia Garcia. El parcial ha deixat clar a les visitants que si volien vèncer haurien de remar de valent. El Mataró ha desaprofitat d’entrada tres superioritats. Gual ha fet el primer gol de les maresmenques ja en el segon parcial. Cordobés, amb un parabòlic perfecte, ha replicat de seguida (4-1). Pérez ha fet el 5-2 i Anni Espar ha retallat distàncies de penal (5-2). El Mataró s’ha anat espavilant i Cambray, fonamental en el primer partit, ha posat el seu equip a només dos gols (5-3), amb un parcial maresmenc de 0-2 trencat per un revers de la boia Maica Garcia, que ha generat molts problemes a la defensa visitant (6-3).

El Sabadell ha tornat a sortir molt fort en el tercer quart. Morell ha fet el 7-3 i Forca ha establert el 8-3 en superioritat, que ha començat a definir el partit. Gual ha contestat (8-4) però González i Pérez han situat el 10-4, la màxima diferència fins aquell moment. El parcial del darrer quart, amb tot el peix venut, ja ha estat irrellevant. L’equip de Dani Ballart ho ha intentat conscient que necessitava un miracle i el de David Palma s’hi ha recreat amb gols de Cordobés, Maica Garcia, des de molt lluny aprofitant que el Mataró atacava en superioritat numèrica amb la portera, i Ortiz. Jackovich i Lloret han marcat pel Mataró.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)