Tennis

Marina Bassols elimina Indy De Vroome en la primera ronda a Platja d’Aro

La blanenca ha guanyat la neerlandesa per 6-2 i 6-3 en 1h46 en l’últim partit a la pista central del CT d’Aro

Marina Bassols (318a) ha superat la neerlandesa Indy De Vroome (4) en la primera ronda del quadre principal del torneig internacional de Platja d’Aro 365, de la categoria W25, organitzat pel CT d’Aro.

La blanenca s’ha apuntat el primer set en tres quarts d’hora i, en el segon, no ha aprofitat l’opció de trencament amb 3-2 i ha cedit el servei després (3-3) però en el següent sí ha pogut avançar-se 4-3 i ha encarrilat el duel fins el 6-3 per acabar en 1h46. Bassols jugarà contra la vencedora del partit entre la gallega Jessica Bouzas i la russa Sofya Lansere, que juguen aquest dimecresa la tarda, abans del duel entre la francesa Alice Rame i Clàudia Hoste que tancarà el torn a la pista central del Club Tennis d’Aro.

En l’altre partit de la primera ronda de la pista central –avui se n’han jugat quatre en total– l’aragonesa Irene Burillo ha eliminat la suïssa Simona Waltert en 3h18 per 4-6, 7-5 i 7-5.

Rebeka Masarova, campiona de Roland Garros el 2016, que va néixer a Basilea i s’ha criat entre la capital suïssa i Barcelona, ha superat per 1-6 7-6 10-8 la barcelonina Guiomar Maristany, la primera cap de sèrie de la prèvia, en la tercera i última ronda per accedir al quadre final. Masarova, que té triple nacionalitat –el seu pare té l’eslovaca–, és la 719 del rànquing i en les tres rondes ha eliminat jugadores que té per sobre, primer la suïssa Tess Sugnaux i després la madrilenya Olga Sáez Larra. La seva rival en la primera ronda del quadre serà la russa OksanaSelekhmeteva.

En els dobles, la jugadora de l’acadèmia CT d’Aro Cristina Mayorova fent parella amb Cheri Darley ha perdut per 6-0 i 6-3 amb contra les russes i primeres favorites Volada Koval i Sofya Lansere en 51 minuts. Sí que ha guanyat Clàudia Hoste, també de l’acadèmia local, amb la gallega Jessica Bouzas per 6-4, 5-7 i 10-8 en 1h41 les italianes (2) Fereica Di Sarra i Camilla Rosatello. Nora Ayala, l’altra jugadora del CT d’Aro, amb la índia Annika Kannan, ha perdut en els dobles per 6-0 i 6-2 en menys d’una hora contra les neerlandeses Isabelle Haverlang i Suzan Lamens.

Marina Bassols juga aquest dimecres al matí en dobles, amb la tinerfenya Marta Custic, els setzens de final contra Ángela Juárez i Lucía Llinares.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)