Pàdel

Reus serà seu del circuit World Padel Tour el 2022 i el 2023

El circuit mundial World Padel Tour ha signat un acord amb l’ajuntament de Reus per a les dues pròximes temporades. La competició, que es denominarà Estrella Damm Reus-Costa Daurada del 2022 es jugarà del 6 al 13 de març al pavelló Olímpic com a seu principal, complementada amb algun club o clubs de la ciutat. El fet que Ari Sánchez, una de les millors jugadores del món –número 4 –, sigui reusenca, ha estat un dels factors que han impulsat el consistori. “Des de que vaig començar a jugar a pàdel als 9 anys sempre havia somiat com seria jugar a casa, avui, puc dir que és un somni fet realitat”, remarca la reusenca.

Aquest curs, el circuit té nomes una aturada a Catalunya, a Barcelona del 13 al 19 de setembre. La pandèmia va evitar que el 2020 passés per Lleida, que no ha entrat en el calendari del 2021. Serà el segon pas del circuit mundial per les comarques tarragonines. El primer es va jugar al pavelló del Serrallo el 2011 quan el circuit és denominava Padel Pro Tour.

L’aportació econòmica per part de l’organitzador local és de 135.000 euros per la primera edició i, 140.000 euros per la segona, import que serà sufragat per les administracions involucrades, en aquest cas l’Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona a través del seu Patronat de Turisme, i els patrocinadors locals. La iniciativa compta amb el suport d’entitats esportives i organitzacions empresarials com ara PIMEC o la Cambra de Comerç de Reus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)