Handbol

Un comiat sense confiances

Handbol. El Barça rep el Meixkov Brest amb quatre gols d’avantatge i l’objectiu d’accedir de nou a la final a quatre en el darrer partit europeu de Xavi Pascual al Palau

El Barça defensa avui al Palau (20.45 h) l’avantatge de quatre gols obtingut a Bielorússia en l’anada dels quarts de final (29-33) de la lliga de campions contra el Meixkov Brest, el darrer partit a casa en la competició amb Xavi Pascual assegut a la banqueta. El partit, que hauria de certificar el passaport per aspirar al títol, també suposarà el comiat a casa en la lliga de campions de Raúl Entrerríos, Cedric Sorhaindo, Aron Pálmarsson i Kevin Möller. Possiblement també de Jure Dolenec, Casper Mortensen i Mamadou Diocou. L’equip apel·la a la inexpugnabilitat al Palau, escenari on no ha perdut cap partit de Champions des del 7 de desembre del 2015. Si manté aquesta ratxa, disputarà a Colònia una nova final a quatre, la novena en 12 edicions, amb ganes de treure’s el mal gust de la derrota en la darrera final contra el Kiel.

El Palau Blaugrana disposarà de 1.000 espectadors com a màxim a les graderies per donar suport al seu equip en una cita en què Pascual ha reiterat la qualitat del rival i ha subratllat que, malgrat el triomf en l’anada, res no està fet. “No espero que el partit de demà sigui precisament un passeig. L’única cosa importantíssima és que tenim un partit clau per seguir endavant en aquesta competició i que és el que volem. Cap equip que arriba a quarts de final ho fa per casualitat. Potser a la gent no li sona gaire el nom de Meixkov Brest, però és un equipàs que té capacitat per fer-nos mal”, declara Pascual, que resta importància al seu comiat europeu al Palau i que no vol ni sentir a parlar de la condició de favorits: “Tothom dona les coses per fetes, els títols ja guanyats abans de jugar-los, i aquesta no és la forma que tenim de fer les coses.” Els jugadors més perillosos del Meixkov en el primer partit van ser l’extrem dret Mikita Vailupau –11 gols en 11 llançaments–, el central eslovè Stas Skube, –3 gols i 16 assistències– i el pivot bosnià Vladimir Vranjes. “És un equip amb una gran defensa, que mai se’n va dels partits, amb un central de la talla de Skube i que és molt competitiu.”

EL PROTAGONISTA

Potser a la gent no li sona gaire el nom de Meixkov Brest, però és un equipàs que té capacitat per fer-nos mal
Xavi Pascual
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)