Ciclisme

Vendrame s’imposa a Bagno di Romagna en una etapa marcada per una llarga escapada

L’italià ha estat el més fort del grup de fugats durant 154 km, que han avantatjat en més de 10 minuts al pilot amb els grans favorits. Bernal continua líder de Giro

L’italià Andrea Vendrame (AG2R) s’ha imposat a l’australià Chris Hamilton (DSM) en el duel final de la dotzena etapa del Giro, entre entre Siena i Bagno di Romagna (212 km), una jornada exigent amb quatre ports de mitja muntanya pels Apenins. Vendrame i Hamilton han estat els més forts de la llarga escapada del dia, de 154 km i que ha arribat a tenir fins a setze integrants. En l’última ascensió al Passo del Carnaio (202 km), la pugna per la victòria d’etapa ja s’havia reduït a quatre corredors, amb George Bennet (Jumbo Visma) i Gianluca Brambilla (Segafredo), a més dels dos protagonistes finals, que després del descens cap a meta han obert forat a les portes de la població de l’Emília-Romanya. El gran grup, comandat per uns segons per Vicenzo Nibali, ha arribat a 10:07. En les posicions capdavanteres de la general no hi canvis i el colombià Egan Bernal (Ineos), continua líder, amb 45 segons de marge respecte d’Aleksandr Vlasov (Astana).

El tram inicial de l’etapa havia estat força accidentat amb caigudes del vilanoví Marc Soler (Movistar), en el quilòmetre 4, i Alessandro de Marchi (Israel), que va portar la maglia rosa durant dues etapes, en el 27. Tots dos s’ha vist forçats a abandonar.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)