Handbol

El Barça s’exhibeix abans de la final a quatre de Colònia

L’equip blaugrana ha golejat el Meixkov Brest (40-28) en la tornada dels quarts de final de la lliga de campions

El Barça ha superat el Meixkov Brest amb una golejada de consideració (40-28) en la tornada dels quarts de final de la lliga de campions i serà per novena vegada en dotze edicions a la final a quatre de Colònia. En l’anada ja havia vençut per 29-33. La solidesa defensiva dels blaugrana, amb 13 aturades de Gonzalo, i les sortides al contraatac han deixat sense arguments el conjunt bielorús. Els gols han estat molt repartits, amb especialment protagonisme dels extrems: Casper Mortensen (7), Aleix Gómez (6) i Blaz Janc (5).

Abans de començar el partit, a l’hora de les presentacions, Xavi Pascual ja s’ha guanyat la primera ovació, un cop conegut que abandonarà el Barça a final de curs. D’entrada, dos contraatacs d’Aleix Gómez han estat tota una declaració d’intencions. En un primer moment, el Meixkov Brest replicava les embranzides blaugrana amb l’efectivitat de Mikita Vailupau (6 gols en 18’) des de l’extrem. Molt actiu en defensa i amb ràpides transicions, el Barça ha anat guanyant terreny al seu rival i Raúl Alonso ha demanat temps mort quan el conjunt català ja manava per 13-9. Les consignes del tècnic madrileny no han donat resultat. Al contrari, ha ordenat atacs amb set jugadors, i ha estat pitjor el remei que la malaltia. El conjunt blaugrana no ha deixat de recuperar pilotes i marcar a porteria buida. El parcial a la mitja (21-13) ja era prou demolidor i ja tancava qualsevol esperança de remuntada a la formació bielorussa.

Després de la represa, s’ha mantingut la mateixa tònica. El Barça no ha aixecat el peu de l’accelerador i ha fet gaudir de valent a l’afició, amb les canonades de Mem o un fly d’Aleix Gómez, després d’una gran assistència de Pálmarsson. Gonzalo Pérez de Vargas també s’ha sumat a la festa i li ha pogut aturar dos penals consecutius a l’infal·lible Vailupau. El parcial del segon temps ha estat de 19-15 i el Barça que anirà a Colònia per la porta gran.

El Nantes elimina el Veszprém

En l’altre partit de la jornada, el Nantes ha certificat el seu bitllet per segon cop a la final a quatre, tot i perdre a la pista del Veszprém, per 32-30. El conjunt d’Alberto Entrerríos havia guanyat el duel d’anada per 4 gols de marge (32-28). Dimecres ja s’havien classificat el París Saint-Germain i l’Aalborg, que ho va fer per primera vegada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)