Handbol

David Barrufet tampoc continuarà com a mànager de la secció d’handbol del Barça

Després de 22 temporades i 71 títols en el seu palmarès com a jugador, el llegendari porter va treballar a partir del 2010 al departament jurídic i des del 2015 ocupava aquest càrrec

La reestructuració que planteja la nova directiva per a la secció d’handbol del Barça no afectarà només a la banqueta, amb la marxa de Xavi Pascual a final de curs, sinó també al mànager esportiu David Barrufet, tota una institució de l’entitat blaugrana. El nou director d’Esports Professionals Xavier Budó li va comunicar dimecres a Barrufet que prescindien dels seus serveis. El llegendari porter del Barça, que té la samarreta amb el número 16 penjada al Palau, va deixar la pista el 2010 després de 22 temporades en el primer equip i la consecució de 71 títols, però aleshores va iniciar una nova etapa al departament jurídic del club. Des del 2015 fins a l’actualitat ha exercit com a mànager esportiu de la secció i de bracet amb Pascual han marcat el rumb de la secció en les últimes temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)