Rem

Aina Cid guanya la copa del món a Lucerna amb Virginia Díaz

L’ampostina Aina Cid i la cantàbrica Virginia Díaz han guanyat l’or avui en el dos sense timoner a la copa del món de Lucerna, a Suïssa. Cid i Díaz ja havien estat les millors en la seva eliminatòria i en la final de la segona cita del calendari han tret 5 segons a les irlandeses Aileen Crowley i Monika Dukarska. Adriana Ailincai i Iuliana Buhus (Romania) han completat el podi després de liderar la primera meitat de la regata, als mil metres, moment en què Cid i Díaz s’han posat al davant.

La primera prova de la copa del món, a Zagreb, no va comptar amb la delegació de la federació espanyola per un positiu en Covid-19 d’un membre de l’equip i, d’aquesta manera, aquesta era la primera d’Aina Cid i Virginia Díaz. Alhora, és la darrera cita internacional abans dels Jocs, en què el dos sense timoner és un ferm candidat al podi perquè en els darrers tres campionats d’Europa Cid i Díaz han guanyat un or, una plata i un bronze.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)