Atletisme

L’estrena, deslluïda

Esther Guerrero és onzena en 1.500 m i Adel Mechaal no acaba els 5.000, en la Lliga del Diamant marcada per la pluja i el vent

La climatologia de Gateshead, al nord-est d’Anglaterra, va ser la gran protagonista de la cita inaugural de la Lliga del Diamant, que tenia en els 1.500 m femenins el colofó del programa. Esther Guerrero va ser onzena, anant de més a menys, amb 4:14.55. La banyolina començava darrere l’escocesa Laura Muir, que volia baixar dels 4 minuts i que va acabar amb 4:03.73. Guerrero era cinquena quan Muir es posava al davant i, després, queia a l’onzè lloc i acabava desena.

Mohamed Katir era el triomfador dels 5.000 m amb 13:08.52, en una prova que Adel Mechaal no completava. És la millor marca personal del corredor nascut al Marroc i establert a Múrcia des dels 5 anys, que va superar el kenyà Nicholas Kimeli amb un atac a la contrameta per sumar el seu primer triomf en el prestigiós campionat.

La britànica Dina Asher-Smith s’apuntava els 100 m femenins amb 11.35 i 3 m/s en contra, Kendall Ellis (EUA), els 400 femenins i Kenneth Bednarek (EUA), els masculins. Els concursos els dominaven el polonès Marcin Krukowski en javelina, superant Keshorn Walcott (Trinitat i Tobago) i el suec Kim Amb en la final, i el triple salt femení la jamaicana Shanieka Ricketts, amb la portuguesa Patricia Mamona i la britànica Naomi Ogbeta segona i tercera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)