Triatló

Més de mil participants en la primera cita de llarga distància al Baix Empordà

Castell-Platja d’Aro és el marc aquesta setmana de la primera edició del Tradeinn Internacional Triathlon 140.6INN, que es disputa diumenge. Serà la primera prova de llarga distància de l’any a Europa i el campionat estatal de la Federació Espanyola de Triatló (FETRI). També, el primer cop que se’n fa una d’aquestes característiques (3.800 m de natació, 180 quilòmetres de ciclisme i una marató a peu) al Baix Empordà.

1.060 triatletes de tretze països s’han inscrit en la prova, amb la suïssa Emma Bilham (78a del rànquing mundial), els britànics Nikki Bartlett i Joe Skipper (45 i 66) i el danès Morten Brammer Olesen (73) com a caps de cartell. Professionals, amateurs i paratriatletes són les tres categories, amb homes i dones i, pel que fa els premis, hi ha 30.000 euros per als cinc primers.

La cursa es va presentar la setmana passada a l’Auditori Josep Irla, a la seu de la Generalitat de Catalunya a Girona, amb David Martín, CEO i fundador de Tradeinn; Pere Lladó, director tècnic de la Triatló 140.6 INN; Pedro Torres, regidor d’Esports de l’Ajuntament; Josep Pujols, representant territorial de l’Esport a Girona; i Robert Mundet, alcalde de Cassà de la Selva en representació del conjunt de municipis col·laboradors.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)