Esquí

Núria Pau, amb la mirada a la temporada dels Jocs d’hivern

La ribetana formarà part del primer equip femení privat de l’estat, el FAST (Female Alpine Ski Team)

“Ha estat una temporada molt bona, la meva millor temporada. He aconseguit molts dels meus objectius, he quedat vuitena en una copa d’Europa que és, de llarg, el meu millor resultat. He fet grans mànegues de copa del món, aconseguint classificar-me per al campionat del món on vaig demostrar un gran nivell en una mànega molt important que em donava motius per a continuar lluitant i creure que tinc moltíssimes possibilitats per als pròxims Jocs Olímpics que seran aquest hivern”. És el balanç que fa Núria Pau (Ribes de Freser, 1994) a la darrera temporada en la que era la única de l’estat en disputar el mundial.

Pau ho diu en la presentació del primer equip femení privat de l’estat, el FAST (Female Alpine Ski Team), a Madrid, des d’on centra la seva atenció en la temporada que ve, la dels Jocs d’hivern també a Pequín.

“Ara estic amb una lesió en l’espatlla, però tot va sobre rodes, així que espero aviat començar a preparar l’any vinent, que és el gran any, tenint uns Jocs Olímpics. Ara és quan més a prop estic i espero poder continuar lluitant pel que, molts anys de la meva vida va ser un somni” afirma Pau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)