Ciclisme

Bettiol s’exhibeix abans de les dues últimes grans etapes de muntanya al Giro

L’italià, vencedor a Flanels el 2019, ha estat el més fort del nombrós grup d’escapats en un final digne d’una gran clàssica

Alberto Bettiol (EF), un dels ciclistes més en forma del Giro, ha fet una autèntica exhibició en la 18a etapa (Rovereto-Stradella, 231 km) aconseguint la seva victòria més rellevant després de la volta a Flandes del 2019. L’italià, membre d’un nombrós grup d’escapats, no s’ha deixat impressionar per l’atac formidable de Rémi Cavagna (Deceunick) a 25 km de la meta en un recorregut digne d’una clàssica. El jove francès ha assolit gairebé mig minut de diferència però en els colls finals, menuts però exigents, Bettiol ha deixat enrere tots els escapats i ha remuntat la diferència del seu rival. En l’última pujada, a 6,5 km, ha avançat com un cicló Cavagna, que ha quedat fos.

El gran pilot, amb el líder (Egan Bernal), ha arribat a més de 20 minuts. Demà hi ha la penúltima de les grans etapes alpines, amb arribada al coll de primera Alpe di Mera.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)