Handbol

El Sant Quirze lluitarà per l’ascens a divisió d’honor femenina en la fase final de Logronyo

Els seus rivals seran el Lanzarote Zonzamas, el Vino Doña Berenguela Bolaños i el Grafometal la Rioja. Els dos primers de la lligueta pujaran a la màxima categoria espanyola

L’Handbol Sant Quirze pugnarà des de demà i fins diumenge per una de les dues places d’ascens a divisió d’honor que es posen en joc en la fase final de Logronyo. Hi ha quatre equips en competició i els dos primers de la lligueta aconseguiran l’ascens a la màxima categoria de l’handbol espanyol. L’equip de Dolo Martín s’estrenarà demà contra el Lanzarote Zonzamas (17.30 h), dissabte jugarà contra el Vino Doña Berenguela Bolaños (16.30 h) i diumenge, en l’última jornada, se les heurà amb les amfitriones del Grafometal la Rioja (12.30 h).

El club vallesà, que fa dues temporades ja es va quedar a un partit de l’ascens, ha arribat fins a la fase final després d’haver quedat primer del seu grup de la divisió d’honor plata i de superar el Sanse en l’eliminatòria prèvia, amb dos partits molt ajustats, derrota per 29-27 a domicili i victòria per 29-26 a casa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)