Ciclisme

Simon Yates guanya en solitari a Alpe di Mera

L’anglès es mostra més fort que el líder, Bernal, que malgrat tot manté un ampli marge en la general (2:29)

L’anglès Simon Yates (BikeExange) ha evidenciat que va de menys a més en aquest Giro i ha obtingut una brillant victòria al coll d’Alpe di Mera deixant enrere tots els escaladors, entre ells el líder, Egan Bernal (Ineos), que ha hagut de patir en la pujada final pels atacs dels seus rivals i ha cedit 28 segons- Amb la victòria d’avui Yates s’ha situat a només 20 segons del segon, Damiano Caruso (Bahrain), i a 2:49 del colombià, que encara ho té tot a favor tot i que avui haurà d’afrontar l’etapa probablement més dura d’aquesta edició.

Almeida (Deceuninck) s’ha quedat un altre cop a les portes de la victòria, a 11 segons de Yates, després que el seu equip hagi treballat durant tota la jornada per fer caure l’escapada i portar-lo al peu de l’últim port (10 km) amb tot a favor. El portuguès ha estat el primer en atacar, a 6,5 km, però la resposta de Yates ha estat gairebé immediata. Bernal, no tan fort com en la primera setmana, s’ha refugiat amb els seus companys i només en els quilòmetres finals ha canviat de ritme, fet que li ha permès guanyar alguns segons més respecte Caruso –segon, a 2:29–.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)