Gimnàstica

Miquel Mañé guanya el mundial de gimnàstica aeròbica

El gimnasta de Calafell té 18 anys i ja va ser campió del món júnior

Miquel Mañé ha guanyat el campionat mundial de gimnàstica aeròbica que s’està disputant a Bakú. El gimnasta de Calafell ha aconseguit una puntuació de 22.350 punts i s’ha emportat la medalla d’or per davant del rus Roman Semenov que s’ha quedar a una dècima i mitja (22.200) i del brasiler Lucas Barbosa (22.150), que ha completat el podi. Miquel Mañé ja va ser campió mundial júnior l’any 2018 a Guimaraes (Portugal),

El gimnasta de Calafell ha sumat 9.450 punts en l’apartat artístic del seu exercici que tenia una dificultat de 4.000, i ha sumat 8.900 punts en l’execució.