Ciclisme

Damiano Caruso guanya la penúltima etapa del Giro

Egan Bernal, segon en l’etapa, té el seu primer Giro d’Itàlia a la butxaca

La última etapa en línia del Giro de 164 quilòmetres, amb tres ports de primera, ha tingut Damiano Caruso (Bahrain) com a triomfador. El segon en la general a 2:29 d’Egan Bernal (Ineos) i Romain Bardet (DSM), sisè a 7:32, coronaven amb 45 segons de marge sobre el colombià, després d’agafar uns segons en l’anterior descens i amb la tasca dels gregaris que duien cadascun i que han deixat en no res la fuga del dia.

Bernal ha entrat segon a 24 segons i Daniel Martínez tercer a 35, per tancar una jornada en què el mallot rosa ha sabut mantenir la calma, amb el lideratge ben consolidat. Caruso es manté segon en la general a 1:59 .

Ofensives

Vlasov (Astana), quart a 6:11, ha volgut tensar el que quedava del grup en l’últim descens, amb fred i l’asfalt moll per la pluja. Castroviejo en el mateix descens ha neutralitzat el rus, amb la diferència estabilitzada en els 40 segons.

Caruso i Bardet s’han quedat sense gregaris a 6,5 d el’arribada, ja amb Daniel Martínez marcant el ritme a Bernal, Simon Yates (BikeExchange) a roda del líder –l’anglès era tercer en la general a 20 segons del sicilià– i Antonio Pedrero (Movistar) present fins llavors amb els favorits i que ha entrat desè a 2:23.

Bardet no ha volgut rellevar Caruso i amb Martínez molt fort la diferència ha baixat dels 20 segons quan quedaven 3 quilòmetres. Caruso s’ha desempallegat del francès a manca de 2 i els dos colombians de l’Ineos d’Almeida i Yates.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)