Atletisme

Gallego en els 400 m tanques i Redondo en el martell són quartes en la Superlliga

La selecció espanyola ocupa la sisena posició després de la primera jornada

Sara Gallego en els 400 m tanques i Laura Redondo en el martell han acabat quartes en les seves proves en la primera jornada de la Superlliga que s’està disputant a la localitat polonesa de Chorzow. Sara Gallego ha fet una cursa brillant i ha fer la seva marca personal amb un bon registre de 56.83. Laura Redondo ha fet un millor llençament de 69,53, en els quatre que tenien les participants.

Esther Guerrero només ha pogut ser cinquena en els 800 m (2:03.14), en una cursa en la que ha anat al davant però que no ha resistit en els darrers 100 m i ha estat superada per varies rivals. Àngel Torrero ha acabat cinquè en l’alçada amb 2,10, empatat amb el portuguès Victor Korts, després de fer tres nuls en 2,16.

Pol Retamal i Arnau Monné han format part del relleu 4x100 m masculí que ha acabar en una gran segona posició amb 39.07. El relleu 4x100 m femení, amb Jaël Bestué, ha sigut desqualificat.

Els millor resultats dels components de la selecció espanyola cinc segones posicions. Després de la primera jornada Espanya ocupa la sisena posició dels sets equips –en baixa un–, amb 81 punts, amb molta avantatge sobre Portugal, setena amb 48,50 punts. La Gran Bretanya va primera amb 95 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)