El Bordils es regala una victòria en el seu comiat de la Plata (22-30)

El Bordils ha sumat la tercera victòria en els quatre últims partits en el que era el seu comiat de la categoria, vuit temporades després i contra un equip amb qui des del 2012, quan no va poder pujar de categoria –ho feia l’any després a Sòria– ha mantingut una gran relació, l’Amenabar Zarautz.

La banqueta del Bordils, jugadors i tècnics, s’han aixecat per aplaudir com ha fet el públic del Blanc i Verd en tots els partits de plata a Bordils en què hi ha hagut afició.

Com en els vells temps

David Mach no ha encaixat cap gol fins el minut 7, quan Ander Garmendia feia l’1-3 i el Bordils havia fallat una contra i un penal. Moreno, Palahí i Ferrer recordaven el Bordils que va debutar a la categoria, corrent cap a la porteria local (2-6). Xabat Olaizola de 7 metres amb el rellotge a zero feia el 9-13 amb què s’arribava al descans, amb el Bordils havent disposat de dues màximes de 5: 4-9 Xicu reixach i 8-13 Bañeras.

La segona meitat ha començat molt diferent, amb els verds amb un menys des de l’inici, amb l’Amenabar ajustant el marcador (15-16) i el Bordils negant-se a veure’s per sota (18-23, tercer gol seguit de Pep Reixach). Moreno no volia faltar a la festa dels extrems del Bordils i feia créixer la màxima 18-24. L’esquerrà de penal i Palahí enllaçaven el 0-7 (18-26) que amb superioritat Vallejo tancava amb el 19-26. David Masó de camp propi ha fet el 21-29 que seria la màxima, a menys de cinc minuts per acabar.