Futbol sala

L’Industrias guanya però es queda fora del ‘play-off’ pel títol

Els colomencs han golejat l’Osasuna (5-0), mperò no depenien d’ells en l’última jornada, i els altres resultats no l’han acompanyat

L’Industrias Santa Coloma no s’ha pogut classificar pel play-off del títol, tot i la seva victòria en l’últim partit de lliga contra l’Osasuna per un clar 5-1. Els colomencs no depenien d’ells mateixos per classificar-se i la resta de resultats no l’han acompanyat. El Saragossa ha guanyat a la pista del Llevant per 2-5 i ha mantingut el seu lloc entre els vuit millors, acabant setè. El Valdepenas a empatat (1-1) a la pista de l’O Parrulo i ha finalitzat vuitè amb els mateixos punts que els colomencs, però tenia l’average particular favorable.

El partit ha sigut anivellat en la primera meitat (1-0), i l’Osasuna ha empatat a l’inici de la segona part. L’Industrias s’ha distanciat en els darrers deu minuts. Drahovsky ha marcat tres gols i Álvarez dos.