Handbol

El Sant Quirze jugarà a divisió d’honor per primera vegada a la història

El conjunt vallesà s’ha assegurat l’ascens després de la victòria contra Grafometal la Rioja (20-21) en una memorable fase final disputada a Logronyo

L’Handbol Sant Quirze jugarà el curs vinent a la divisió d’honor femenina per primera vegada a la seva història després d’una memorable fase d’ascens disputada a Logronyo. L’equip de Dolo Martín s’ha jugat la plaça en una apassionant última jornada, en què ha superat el conjunt amfitrió, el Grafometal la Rioja, per la mínima (21-22) amb un gol final d’Ona Vila. El Sant Quirze, que al descans dominava per 9-12, ha fet valer la capacitat anotadora de Vila (7 gols) i l’experiència de la pivot internacional Judit Sans, que en la primera jornada ja havia estat decisiva per empatar amb el Lanzarote Zonzamas (23-23). El club illenc també ha assolit l’ascens a la màxima categoria de l’handbol espanyol, tot i la derrota d’avui contra el Bolaños (21-25). En la jornada de dissabte el conjunt vallesà s’havia desfet del Vino Doña Berenguela Bolaños per 20-23 per la qual cosa ha resolt la fase final sense perdre cap dels tres partits en joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)