Atletisme

Sis catalans disputen a partir de demà l’europeu paralímpic

Es farà a Polònia fins diumenge i lluitaran per ser en els Jocs de Tòquio

Sis atletes catalans disputen a partir de demà i fins dissabte el campionat d’Europa d’atletisme paralímpic a la localitat polonesa de Bydgoszcz, formant part de la delegació espanyola que ha desplaçat 43 atletes i set guies. El reusenc Gerard Descarrega (T11), el tortosí Yassine Ouhdadi (T13), la badalonina Melany Bergés (T12), l’atleta de Sant Cugat, Meritxell Playá (T12), i el de Sant Fost de Capcentelles, Martín Parejo (T11), competiran en les proves de discapacitat visual. Iván Soriano (T37) ho farà en els de paràlisi cerebral i dany cerebral adquirit. Gerard Descarrega comptarà amb el seu guia Guillermo Rojo, i Melany Bergés amb Jaime Del Rio.

El velocista Gerard Descarrega i el fondista Yassine Ouhdadi ja tenen la seva plaça pels Jocs Paralímpics de Tòquio assegurada, i la resta lluitaran per aconseguir o ratificar les seves mínimes, i guanyar-se un lloc en l’equip olímpic estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)