Tennis

Federer debuta amb solidesa i Osaka es retira angoixada

Tennis. La japonesa, multada amb 15.000 dòlars perquè no parla amb la premsa, deixa Roland Garros tot i el triomf de diumenge

Roger Federer (8) va debutar a Roland Garros amb un triomf clar contra l’uzbek Denis Istomin (204è) per 6-2, 6-4 i 6-3. El seu rival serà el croat Marin Cilic (47è). Als 39 anys va obtenir el segon triomf del 2021 en el quart partit. També va passar el rus Daniïl Medvédev (2), que va eliminar el kazakh Alexander Bublik: 6-3, 6-3 i 7-5. En dones, la finalista del 2020, Sofia Kenin, va derrotar la campiona del 2017, la letona Ostapenko. La vigent campiona, la polonesa Iga Swiatek, es va desfer de l’eslovena Juvan. Garbiñe Muguruza, campiona el 2016, va caure contra la ucraïnesa Kostiuk. La gran notícia, però, va ser la retirada de la japonesa Naomi Osaka (2) després de ser multada –15.000 dòlars– per no haver atès la premsa adduint que “tothom se centri” en l’esport.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)