Waterpolo

La selecció catalana femenina jugarà contra els Estats Units el 9 de juny a Manresa

El combinat quadribarrat serà pràcticament la totalitat del conjunt espanyol i l’equip nord-americà, en plena preparació per als Jocs de Tòquio, és el gran referent internacional, doble campió olímpic i triple mundial en les tres últimes edicions

La selecció catalana femenina de waterpolo jugarà un partit amistós contra la dels Estats Units el pròxim dimecres 9 de juny al CN Minorisa que posarà el nom del llegendari jugador Manel Estiarte Duocastella a les piscines municipals de Manresa en un acte inclòs en el marc del centenari de la Federació Catalana de Natació.

El combinat dels Estats Units, guanyador de les dues últimes edicions dels Jocs Olímpics i dels tres últims mundials, és el gran referent del waterpolo femení en l’àmbit internacional i es troba en plena preparació per mantenir la seva hegemonia en els Jocs de Tòquio. Les jugadores catalanes conformen pràcticament la totalitat de la selecció espanyola que també ha brillant en els últims grans campionats. L’últim precedent de la selecció absoluta catalana femenina, i de fet l’únic, va ser el partit que va disputar contra Gran Bretanya el 4 d’abril del 2013 a la piscina de Sant Sebastià del CN Atlètic Barceloneta. L’equip dirigit aleshores per Jordi Valls, amb moltes jugadores que conformaran també ara el conjunt de Nani Guiu, va vèncer per 16-10, amb 5 gols de la ja retirada Jennifer Pareja.

Setmana gran dels esports aquàtics

La setmana en curs i la vinent conformarà de ben segur una quinzena màgica pels esports aquàtics a Catalunya, començant per la final a vuit de la lliga de campions que el Zodiac CN Atlètic Barceloneta jugarà entre dijous i dissabte a Belgrad. Aquest cap de setmana (5 i 6 de juny) també es disputa el trofeu internacional de Barcelona de natació, inclòs en el circuit Mare Nostrum, a les instal·lacions del CN Sant Andreu i entre el 10 i el 13 de juny es porta a terme el preolímpic i la superfinal de les World Series de natació artística, a la piscina de Sant Jordi.

DESTACAT

El partit coincidirà en l’acte en què el CN Minorisa posarà el nom del llegendari Manel Estiarte Duocastella a les piscines municipals de Manresa i s’inclou en el centenari de la Federació Catalana de Natació
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)