Ciclisme

Lutsenko és el més ràpid en la CRI i Pöstlberger reté el groc al Dauphiné

Aleksei Lutsenko (Astana) ha guanyat la quarta etapa del Dauphiné, la contrarellotge de 16,4 quilòmetres de Firminy a Roche-la-Molière, amb un temps de 21:36 mentre el 21:59 de Lukas Pöstlberger ha permès a l’austríac del Bora acabar novè i conservar el mallot groc de líder per només un segon de diferència.

Jonas Vingegaard (Jumbo) ha marcat el millor temps (21:53) superant el del neozelandès del Lotto Harry Sweeny (Lotto) i el del seu company d’equip i referent en l’especialitat, Tony Martin (22:35). Kwiatkowski (Ineos) o Brandon McNulty (UAE) s’han quedat a prop del danès, a 11 i 3 segons en segon lloc, i eren tercer i segon quan 90 corredors havien completat el recorregut.

Richie Porte (Ineos) ha marcat el millor parcial en l’intermedi, al quilòmetre 7 i mig, que tenia McNulty, i el millor temps en l’arribada amb gairebé dos segons menys, 21:51.

Geraint Thomas (Ineos) ha rebaixat en 7 segons el millor intermedi, que tenia Wilco Kelderman (Bora) i Ion Izaguirre (Astana) apujava el llistó a l’arribada amb 21:44. Aleksei Lutsenko amb 21:36 ha confirmat la tendència dels Astana, amb un segon tram molt millor que el primer.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)