Handbol

Pascual: “Si guanyem tots els títols, el nou entrenador què haurà de fer per millorar això?”

L’encara tècnic del Barça no entén que s’acomiadi a David Barrufet després de 37 anys de vinculació al club blaugrana

Xavi Pascual, que ahir va confirmar la seva incorporació al Dinamo Bucarest a partir del curs vinent, considera que la seva marxa de la banqueta del Barça no afectarà a l’equip. “La plantilla està molt cohesionada perquè una de les coses més importants en aquests tipus de situacions és dir la veritat a l’equip”, ha comentat el tècnic barceloní en una entrevista a l’agència EFE.

Pascual va explicar que ja els havia dit als seus jugadors que el club havia decidit rescindir-li el seu contracte abans que es filtrés la notícia. “No volia que se n’assabentessin per fora i així ho vaig fer. Els vaig explicar els motius pels quals havia arribat a un acord amb el club; els del club poden ser uns altres i els respecto”, afegeix. “Si el problema és que s’ha de canviar el tècnic per motius esportius o perquè s’ha de donar un gir o un canvi de cicle, em sembla bé. Però si guanyem tots els títols, i tenint en compte que en la temporada 2020-21 només hem perdut un partit en totes les competicions, que era de la temporada anterior. Què haurà de fer el nou entrenador [Antonio Carlos Ortega] per millorar això?”, es pregunta. Abans de tancar la temporada, el Barça té pendent de disputar la copa Asobal, aquest cap de setmana a Santander, i la final a quatre de la lliga de campions, el 12 i 13 de juny a Colònia.

Indignat pel tracte a David Barrufet

D’altra banda, Pascual està indignat perquè hagin acomiadat també al mànager esportiu de la secció, David Barrufet: “Jo porto dotze anys com a entrenador de l’equip i penso que em mereixo un respecte, començant pel club. I el que es mereix Barrufet, que en porta 37? És una cosa incomprensible i que ningú entén que no se’l deixi continuar en el club.”

Àlex Pascual també marxa al Dinamo

Pel que fa al fitxatge pel Dinamo Bucarest, ha justificat la seva incorporació perquè el club romanès li ha donat “tot tipus de facilitats” i li ha demostrat que el vol. També ha confirmat que el seu fill, Àlex Pascual, també marxarà al Dinamo: “Encara no ha signat, però ho farà aviat per dues o tres temporades. Ell ve amb mi. Està clar que tal com estan les coses no pot seguir aquí [en el Barça], tot i que li restaven dos anys de contracte.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)