Atletisme

Ouhdadi guanya la medalla de bronze en els 1.500 m de l’europeu paralímpic

El tortosí ha fet marca personal amb 3:50.79 a Bydgoszcz

Yassine Ouhdadi ha guanyat la medalla de bronze en els 1.500 m (T13) en el campionat d’Europa paralímpic que s’està disputat a Bydgoszcz (Polònia). El tortosí ha fet marca personal amb 3:50.79, i ha guanyat la seva segona medalla, ja que es va emportar la de plata en els 5.000 m (T13). La prova ha sigut dominada pels atletes russos, Anton Kuliatin (T12) ha guanyat la medalla d’or amb 3:46.97, nou rècord d’europa de la seva categoria, i Igor Sharov (T13) s’ha emportat la de plata amb 3:49.72, també rècord europeu de la categoria T13. L’atleta de Marbella, Cristian Benítez T13) ha acabat setè amb 4:0879, nova marca personal.

En la final dels 200 m (T37) Iván Soriano va finalitzar en la vuitena posició amb un temps de 29.00.